Welkom in

het wico-landschap

Wij vormen één school met één visie op onderwijs en opvoeding.

Wij verschillen in studieaanbod en wij verschillen in gebouwen.

Onze personeelsleden worden van bij de start gecoacht en krijgen een degelijke introductie in het WICO 2.0 denken.

Hier maak je kennis met onze verschillende campussen. 

JUNIORCAMPUS

WICO Juniorcampus is een nieuwe school, met een nieuwe infrastructuur. Het brede gamma aan keuzevakken zorgt dat wij doen wat wij zeggen nl. talent ontdekken en leerlingen helpen om met vertrouwen toekomstige keuzes te maken.

CAMPUS hamont

 

WICO Campus Hamont zorgt voor het onderwijs van 12 tot 18 jarigen. Samen met ons internaat vormen wij een aantrekkelijke school. Onze schaalgrootte heeft het voordeel dat iedereen iedereen kent.

CAMPUS LOMMEL

WICO Campus Lommel zorgt voor het onderwijs van 12 tot 18 jarigen. Dit doen wij al jaren met succes. Leerlingen en ouders voelen zich thuis in onze school. Wij hebben een groot en breed studieaanbod.

CAMPUS Neerpelt

 

WICO Campus Neerpelt biedt voor leerlingen vanaf het 3e jaar een breed gamma van studierichtingen in de domeinen Economie en het volledige STEM domein.

Ook het buitengewoon secundair onderwijs heeft zijn plaats op deze campus.

CAMPUS overpelt

 

WICO Campus Overpelt heeft een breed aanbod in de domeinen Welzijn en maatschappij, Taal en Cultuur en Kunst en creatie. Vanaf het 3e jaar helpt ons enthousiasme leerlingen aan een prima basis.

INTERNAAT

WICO Internaat heeft de troeven van de ervaring, de ruimte, het groen en de mooie individuele kamers. Elke leerling is bij ons welkom. Elke dag brengen busjes de leerlingen naar de Campus waar ze les volgen.

buitengewoon secundair onderwijs

 

Je hebt een specifieke aanpak nodig die het gewone onderwijs jou niet kan geven. Je wil toch alle kansen krijgen, graag naar school gaan, je goed in je vel voelen...
Het buitengewoon secundair onderwijs biedt ‘buitengewone’ hulp en vorming op jouw maat.