Vacature coördinerend directeur WICO

02.06

Scholengemeenschap WICO zoekt een coördinerend directeur (m/v). Voor onze scholengemeenschap zijn we op zoek naar een coördinerend directeur (m/v). Meer informatie over de vacature en de functiebeschrijving kan vinden in deze pdf.
Lees meer

WICO-eduscape voor 6e leerjaar!

01.06

Check onze online escaperoom voor alle leerlingen van het 6e leerjaar! Wanneer je de escaperoom opgelost hebt, krijg je een certificaat in je mailbox. Breng dat mee naar de openschooldag in het weekend van 5-6 juni en je ontvangt in ruil een kleine attentie. >> Naar de eduscape van WICO Succes! WICO-eduscape is een samenwerking tussen de eerste graad van WICO Juniorcampus, campus Lommel en campus Hamont.
Lees meer

Online inschrijven vanaf 1 maart

05.02

Op onze website kan je vanaf 1 maart online inschrijven voor al de WICO-scholen.
Lees meer

Corona-maatregelen

28.09

Alle scholen volgen de maatregelen die nodig zijn: De klemtoon ligt hierbij op: handhygiëne. afstand houden. ventilatie . mondmasker. Op het moment dat er bij één van onze leerlingen een besmetting is vastgesteld door de arts, vragen we om de school zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. De school onderneemt dan in samenspraak met de arts van het CLB de nodige stappen.
Lees meer